Ha hídmérleg, akkor MÉRLEG-TEAM!

A MÉRLEG-TEAM  2000-ben alakult családi vállalkozás. Közel 20 éves szakmai tapasztalattal állunk Partnereink rendelkezésére az alábbi szolgáltatásainkkal Magyarország, illetve az Európai Unió területén belül:

Hídmérlegek-, ipari- és lapmérlegek tervezése, gyártása, telepítése
Hitelesítés és karbantartás 
Mérlegtechnológia
Komplett kivitelezés 
Teljeskörű pályázati ügyintézés 
Ingyenes helyszíni felmérés, szakmai tanácsadás a helyszín ismeretében


MEGBÍZHATÓSÁG!           PONTOSSÁG!

Minden esetben a Megrendelő igényeit tartjuk szem előtt. Számunkra legfontosabb az Elégedett Ügyfél, amelynek alapfeltétele a Precíz-Pontos munkavégzés. Egyedi igények kielégítése sem jelent problémát számunkra, mint például: automata rendszámleolvasó rendszer telepítése, portaprogram vállalatirányítási rendszerhez történő csatlakoztatása, igény szerint sorompó telepítése a helyszínen, stb.

Az ország több pontján megtekinthető referenciáink (lásd: "Referenciáink") alapján meglévő és leendő ügyfeleink tájékozódni tudnak Cégünk lezárt projectjeiről. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy minden esetben szoros kapcsolatot ápoljunk Ügyfeleinkkel, emellett az esetlegesen felmerülő hibajelenségeket haladéktalanul kezeljük. Szervízcsapatunk a nap 24 órájában az Ügyfelek rendelkezésére áll. Hibajelenség felmerülése esetén a helyszínt minden esetben 48 órán belül felkeressük  és megkezdjük a probléma elhárítását. Legjellemzőbb a villámcsapás okozta meghibásodás, melynek költségét Ügyfeleink részére eszközbiztosítás megléte esetén 100%-ban téríti a biztosító. 

A MÉRLEG-TEAM több Közbeszerzési pályázaton, illetve Európai Unió által támogatott pályázaton nyertes Ajánlattevőként került ki a pályázók közül. ÁTK-s pályázat keretében finanszírozott kivitelezést is végeztünk. Cégünk 2016-ban a GINOP-8.3.1-16 Mikro-, Kis- és Középvállalkozások Versenyképességének Növelése Hitelprogram keretében Európai Uniós pályázatot nyert, melyet eszközbeszerzésre fordítottuk. Cégünk szerepel a Köztartozásmentes Adatbázisban, illetve Megbízható Adózónak minősített Vállalkozás, amely jelentősen megkönnyíti a pályázatokon való részvételt.

Amennyiben szeretné felvenni a kapcsolatot Cégünkkel, keresse a MÉRLEG-TEAM standot az AGROmashEXPO-n a HUNGEXPO területén, ahol minden évben szeretettel várjuk régi és leendő ügyfeleinkkel, vagy forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink (Kapcsolat) bármelyikén. Találkozunk 2021. január 27-30. között az AgrárgépShown!                                            

                                                                                                                            Keressen bizalommal!

                                                                                                     Kiss Attila ügyvezető