Pontos MÉRÉS - Pontos ELSZÁMOLÁS

CÉGBEMUTATKOZÁS

A MÉRLEG-TEAM  2000-ben alakult családi vállalkozás. 

16 éves szakmai tapasztalattal állunk Partnereink rendelkezésére 

az alábbi szolgáltatásainkkal Magyarország, illetve az Európai Unio területén belül: 

- Hídmérlegek-, ipari- és lapmérlegek tervezése, gyártása, telepítése
- Gyári első hitelesítés, időszakos hitelesítés, szervíz
- Mérlegtechnológia
- Telephely fejlesztés, új telephely létesítése komplett generálkivitelezés
- Teljeskörű pályázati ügyintézés
- Ingyenes helyszíni felmérés, szakmai tanácsadás a helyszínen

MEGBÍZHATÓSÁG!


Tulajdonosként, ügyvezető igazgatóként 16 éve foglalkozom Ipari Mérőműszerekkel. Minden Érdeklődő Ügyfelet, Leendő Partnerünket személyesen keresem fel, ahol egy INGYENES helyszíni felmérés keretében szakmai tanácsadást biztosítok a helyszínen.

Számomra legfontosabb az Elégedett Ügyfél! Minden esetben a Megrendelő igényeit tartom szem előtt, ezért kollégáimtól, alvállalkozóimtól maximális Precizitást, Pontosságot várok el. Mind kollégáim, mind pedig alvállalkozóim komoly szakmai tapasztalattal, megfelelő szakképesítéssel rendelkeznek.

Minden műszaki átadáson igyekszem személyesen részt venni és koordinálni a munkát, természetesen a Megrendelő egyedi igényeit is szem előtt tartva.

Szoros kapcsolatot ápolok Alvállalkozóinkkal, Beszállítóinkkal, akik az ország bármely pontján Cégünk rendelkezésére állnak.

PONTOSSÁG!

Számunkra legfontosabb az Elégedett Ügyfél, amelynek alapfeltétele a Precíz-Pontos munkavégzés. Egyedi igények kielégítése sem jelent problémát számunkra, mint például: automata rendszám-felismerő rendszer telepítése, portaprogram vállalatirányítási rendszerhez történő csatlakoztatása, igény szerint sorompó telepítése a helyszínen, vagy akár ferékfertőtlenítő a hídmérleghez.


Az ország több pontján megtekinthető referenciáink (lásd: "Referenciáink") alapján meglévő és leendő ügyfeleink tájékozódni tudnak Cégünk lezárt projectjeiről. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy minden esetben szoros kapcsolatot ápoljunk Ügyfeleinkkel. Szervízcsapatunk a nap 24 órájában az Ügyfelek rendelkezésére áll, biztosítva ezzel, hogy az esetlegesen felmerülő hibajelenségeket haladéktalanul tudjuk kezelni. Hibajelenség felmerülése esetén a helyszínt minden esetben 48 órán belül felkeressük  és megkezdjük a probléma elhárítását. 

A MÉRLEG-TEAM több Közbeszerzési pályázaton, illetve Európai Unió által támogatott pályázaton nyertes Ajánlattevőként került ki a pályázók közül. ÁTK-s pályázat keretében finanszírozott kivitelezést is végeztünk. Cégünk 2016-ban a GINOP-8.3.1-16 Mikro-, Kis- és Középvállalkozások Versenyképességének Növelése Hitelprogram keretében Európai Uniós pályázatot nyert, melyet eszközbeszerzésre fordítottuk. Cégünk szerepel a Köztartozásmentes Adatbázisban, illetve Megbízható Adózónak minősített Vállalkozás, amely jelentősen megkönnyíti a pályázatokon való részvételt.

Kérdés esetén állunk rendelkezésükre, elérhetőségeinket megtalálják a "Cégadatok" alatt!

                                                                                                   

 Kiss Attila ügyvezető igazgató