Ha hídmérleg, akkor MÉRLEG-TEAM!

Cégismertető

A MÉRLEG-TEAM Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság  2000-ben alakult családi vállalkozás. Több mint 10 éves szakmai tapasztalattal állunk Partnereink rendelkezésére az alábbi szolgáltatásainkkal Magyarország, illetve az Európai Unió területén belül:

Hídmérlegek-, ipari- és lapmérlegek tervezése, gyártása, telepítése
Hitelesítés és karbantartás 
Mérlegtechnológia
Komplett kivitelezés 
Teljeskörű pályázati ügyintézés 
Ingyenes helyszíni felmérés, szakmai tanácsadás a helyszín ismeretében


Az ország több pontján megtekinthető referenciáink (lásd: "Referenciáink") alapján meglévő és leendő ügyfeleink tájékozódni tudnak Cégünk lezárt projectjeiről. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy minden esetben szoros kapcsolatot ápoljunk Ügyfeleinkkel. Szervízcsapatunk a nap 24 órájában felkészülten várja egy esetleges meghibásodás bejelentését. A helyszínt minden esetben 48 órán belül felkeressük  és megkezdjük a hiba kijavítását. Legjellemzőbb a villámcsapás okozta meghibásodás, melynek költségét Ügyfeleink részére biztosítási szerződés megléte esetén 100%-ban téríti a biztosító. 

A MÉRLEG-TEAM Bt. több Közbeszerzési pályázaton, illetve Európai Unió által támogatott pályázaton nyertes Ajánlattevőként került ki a pályázók közül. ÁTK-s pályázat keretében finanszírozott kivitelezést is végeztünk. Cégünk 2016-ban a GINOP-8.3.1-16 Mikro-, Kis- és Középvállalkozások Versenyképességének Növelése Hitelprogram keretében Európai Uniós pályázatot nyert, melyet eszközbeszerzésre fordítottuk. A MÉRLEG-TEAM Bt. szerepel a Köztartozásmentes Adatbázisban, mely jelentősen megkönnyíti a pályázatokon való részvételt.

MEGBÍZHATÓSÁG!   PONTOSSÁG! 

Minden esetben a Megrendelő igényeit tartjuk szem előtt. Számunkra legfontosabb az Elégedett Ügyfél, amely együtt jár a Precíz-Pontos Munkavégzéssel! Egyedi igények kielégítése sem jelent számunkra problémát, mint például: automata rendszámleolvasó rendszer telepítése, portaprogram vállalatirányítási rendszerhez történő csatlakoztatása, igény szerint sorompó telepítése a telepítés helyszínén, stb.

Amennyiben szeretné felvenni a kapcsolatot Cégünkkel, keresse a MÉRLEG-TEAM standot az AGROmashEXPO-n a HUNGEXPO területén, ahol minden évben szeretettel várjuk régi és leendő ügyfeleinket, vagy forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.

                                                                                                     Kiss Attila ügyvezető